top of page

za 27 mei

|

Lebbeke

Tuin en interieur dagen Wieze

Op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei 2023 gaan de Tuindagen door aan de Orangerie op het Kasteeldomein van Wieze.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tuin en interieur dagen Wieze
Tuin en interieur dagen Wieze

Tijd en locatie

27 mei 2023, 10:00 – 28 mei 2023, 18:00

Lebbeke, Kloosterstraat, 9280 Lebbeke, België

Over het evenement

De Tuindagen worden georganiseerd op een unieke locatie. Het volledige Kasteeldomein, samen met het hoektorentje, de ijskelder, de inkompartij, het nabijgelegen bruggetje over de kasteelgracht en de Orangerie behoren tot het cultureel erfgoed van Vlaanderen. Het Perceel “De Orangerie” zal voor deze gelegenheid exclusief toegankelijk zijn voor het publiek.

De Orangerie die zich midden op het terrein bevindt, in neorenaissancestijl, en daterend van circa 1908, is recentelijk zeer fraai gerestaureerd. De eventlocatie is gesitueerd rondom deze Orangerie, aan de oostgrens van het Kasteeldomein van 13ha en is vlot toegankelijk voor bezoekers via een aparte ingang.

Gedurende twee dagen is het Kasteeldomein een schatkamer voor de plantenliefhebber. We willen voor de tuin en zijn omgeving, een ruime keuze aanbieden op gebied van decoratie, antiek en ambachtelijke- en culinaire streekproducten.

 Er zijn heel wat nieuwigheden te ontdekken 

Op de tuindagen vind je heel wat standen met charmante interieurartikelen. Ze vormen een belangrijk deel van de beurs en brengen heel wat sfeer op het event. Ook de tuin is prominent aanwezig, niet alleen als tuin op zich maar ook de vele artikelen die je tuin net dat ietsje meer geven vind je hier terug in het prachtige kader.

Tickets kan je hier bestellen.

Deel dit evenement

bottom of page