Shipping & Returns

Leveringsbeleid

Na ontvangst van uw betaling begint de leveringsperiode en wordt uw pakket klaargemaakt voor bestelling.

Verzendkosten België: 6 EUR voor verzending naar B-post punt , bestellingen vanaf 

100 EUR gratis verzending naar een B-post punt.

Verzendkosten Belgiië: 7 EUR voor verzending naar een adres.

Verzendkosten Nederland of andere EU-land: 9 EUR naar DPD-punt, bestellingen vanaf 150 EUR gratis verzending naar DPD-punt.

Verzendkosten Nederland of ander EU-land: 12  EUR naar een adres.

Leveringstermijn 5 dagen is louter indicatief en niet bindend. Ik kan geen supersnelle levering beloven, aangezien ik alleen werk. De bestellingen worden normaal op dinsdag en/of zaterdag naar post/dpd gebracht. Ik kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor laattijdige leveringen ingevolge  stakingen, drukke periodes, onverwachte sluitingen bij transporteurs (leveranciers?),overmacht…  

Verzending kan geen aanleiding geven tot extra kosten en is op risico van de koper. Om problemen met de verzending te vermijden kan er steeds een verzekerde postzending aangevraagd worden via mail. Pakket zal steeds verzonden worden naar dichtstbijzijnde B-postpunt van je woonplaats tenzij u zelf B-postpunt-adres doorgeeft.

 

Bestellingen kunnen uiteraard ook steeds afgehaald worden op bovenstaand adres verkoper en dit onder strikte veiligheidsvoorwaarden in kader van COVID19. Na ontvangst betaling kan er via mail datum en uur voor afhaling besproken worden.

Retourbeleid / zichttermijn / herroepingsrecht

Overeenkomstig de Wet verkopen op afstand ( artikel 49 en volgende van 06 april 2010) heeft de koper het recht om (een deel van) de goederen, zonder opgave van redenen, te retourneren binnen de 14 werkdagen.

De goederen dienen in originele staat en verpakking, op eigen risico en op kosten van de koper teruggestuurd te worden naar Busy Bee Liz.

Na ontvangst van uw retour zal het aankoopbedrag teruggestort worden.

Deze retourvoorwaarde is niet geldig voor afgeknipte stoffen, laatste stuks stof, op maat gemaakte kledij en voor gepersonaliseerde artikelen.