top of page

About Blue blog, dankjewel Ilse Lemmens!

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2021

Kijk jij ook iedere keer uit naar de nieuwe collectie van About Blue?

Wel, 7 januari was het zover, de nieuwe stofjes zijn er!

Ook deze keer heeft Leslie van ‘Gifts Busy Bee Liz’ als ambassadeur van About Blue de nieuwste pareltjes in huis gehaald, of beter gezegd in haar shop!


Dat Leslie een bezige bij is, kan je wel zeggen. Op haar website vind je naast een ruim assortiment aan stoffen ook fournituren, patronen, strijkapplicaties en mooie geschenkartikelen voor dames, heren en baby’s.


Ik was zo blij dat ik deze french terry met lippenprint ‘Let’s kiss’ mocht omtoveren tot een kledingstuk en ik koos volmondig voor de Busan van Itch to Stitch. De mouwen met plooitjes en lange mouwboorden vind ik zo tof. Ik koos om de halsboord en mouwboorden in hetzelfde stof te maken, maar bij ieder stofje is er een bijhorende uni in katoenjersey en/of french terry, boord stof én bijpassend garen. Geweldig toch!


Dat ik een fan ben van de patronen van Itch to Stitch wist je waarschijnlijk wel. Ik denk dat ik er al heel wat maakte en sommige patronen zelfs meer dan één keer. Ik maakte deze Busan al vier keer (oops), nu dus een vijfde keer. Je kan er hier meer over lezen en ook hier.

Oh ja, dit moet je nog weten: als je 2 meter van de nieuwe stoffen koopt, krijg je er een gratis patroontje bij. (afhankelijk van wat nog voorradig is) Neem zeker eens een kijkje naar de de pakketten die samengesteld werden! Er zijn ook nog stofjes van About Blue uit vorige collecties die nu een korting hebben van 20% en héél veel andere koopjes en leuke merkstoffen.


Wist je dat je als nieuw lid nog eens 10% extra korting krijgt als je code ‘NIEUWLID’ gebruikt bij het afrekenen? Je kan dus heel wat voordelen meepikken als je wil.

Als je op de opgelichte links klikt, kom je

uit in de shop of bij het patroon.


Meer op mijn blog:


Tot gauw!

Ilse

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarai


bottom of page