top of page

ALLERNIEUWSTE STOFJES VAN MIJN FAVORIETE MERKEN

Misschien ben je wel al aan mijn deur voorbijgereden en hebben jullie mijn fantastisch leuk bord, ontworpen en verwezenlijkt door @thelaserfactory_, gezien!

Of volg je mij op sociale kanalen zoals Instagram @Giftsbusybeeliz en Facebook https://www.facebook.com/busybeeliz1Zoals de meeste onder jullie wel al weten, ga ik steeds op zoek naar stoffen die een Oeko-Tex of zelfs GOTS label hebben. Duurzame kwaliteitsstoffen, dat is wat je terug vind in de webshop op de stoffenpagina https://www.busybeeliz.com/stoffen


Bij deze stel ik je nu met trots de allernieuwste collectie van @Aboutblue voor. Deze keer koos ik enkel de heerlijk zachte French Terry, je kan eindeloos combineren, met 2 kleuren boordstoffen, 2 kleuren uni French Terry of 2 kleuren van de allerzachtste badstof. De badstoffen ken je nog uit de tijd van de "sponzen trainerbroekjes". Deze is niet te vergelijken met de badstof van About Blue, deze is 100% katoen, voelt nog zachter, dan in de tijd van TOEN ;)

Ook @Wisj kwam met een super leuke nieuwe herfstcollectie op de proppen. Het was even wachten om ze te mogen tonen, maar hier zijn ze. Ook hier koos ik voor de allerleukste stofjes voor jullie uit, je kan ze natuurlijk ook eindeloos combineren met elkaar, met bijpassende boordstoffen en uni stoffen.

Wat een voordeel is, je kan de stoffen van Wisj combineren met deze van About Blue, hoe handig is dit wel niet? Bij Wisj heb je ook boordstoffen, uni French Terry's die je er kan mee combineren.

Zalig gewoon.

Wat ook leuk is bij deze merken, je kan gewoon het patroon er bij kopen, dat je wil maken, ook heb ik Happy Me - boxen https://www.busybeeliz.com/happy-me-box , waar zowat alles inzit wat je nodig hebt om je project at te werken.

Vind je niet de geschikte Box? Stuur me gerust een mailtje, dan maken we die speciaal voor jou, want hey klant is koning zeggen ze toch.


Mijn volgende blog zal je dit weekend kunnen lezen, hier alvast een Sneak Peek van wat jullie mogen verwachten. Kunnen jullie niet wachten tot het weekend? Oh dat kan ik heeeeel goed begrijpen, klik dan snel op volgende link https://www.busybeeliz.com/product-page/kerstbal-met-naam-lasergesneden-hout en bestel zo snel mogelijk deze fantastische kerstballen, de HYPE van deze kerst. Worden op bestelling gemaakt, met naam naar keuze.

Kijk zeker ook naar alle andere geschenkjes. OP=OPNog een heeeeeeel fijne, zonnige dag.

Tot gauw.


Liefs, Leslie


70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page