Outfit of the day!

Vrijdag is het eindelijk zo ver.

De allernieuwste collectie van @Aboutbluefabrics mag verkocht worden.

Het zijn terug één voor één pareltjes.

Gisteren ging ik aan de slag, ik had mijn oog al een tijdje laten vallen op de prachtige Dotty Stripes, fantastische naam toch? Het is een heel zachte spons/badstof van 100% katoen. De zachte groen/blauwe kleur noemen we Blue Haze en de donkere petrol Blue Wing Teal. Deze uni kleuren bestaan ook in de eveneens zachte French Terry en bijpassende Boord stof voor een perfecte outfit.
Zoals ik wel meer doe de laatste tijd, tekende ik mijn patroon van de top zelf op het beste patroonpapier dat er bestaat. Het is zooooo leuk om te doen, maar er kruipt enorm veel tijd in natuurlijk. Nu het leuke eraan is dat er eigenlijk niemand met dezelfde outfit rondloopt.

Zo gezegd zo gedaan. De top tekenen ging vrij vlot, patroontje kan je bemachtigen als je een "HAPPY ME - box" koopt, onderaan mijn blog, meer info hierover.