top of page

Glimlach naar harlekijn!

Bijgewerkt op: 6 okt. 2020

Opnieuw prachtige stoffen van About Blue ... Deze week draait het wat meer om 'de glimlach' en 'de harlekijn'.Onderstaande foto's zijn mijn abolute topfavorieten! Ik kon bijna niet wachten om deze te posten! De stof is een zalige, zachte French Terry. Deze stof is ietwat dikker dan de gewone katoen tricots. Dit is dus een ideale stof voor het tussenseizoen alsook de winter! Je kan geweldige combinaties maken met o.a. een legging bij een rokje of een t-shirt onder een sweater.

Variatie gegarandeerd!
Voor de beginnende naaisters onder ons is deze stof ideaal! Ze zijn namelijk enorm makkelijk te verwerken. De stoffen vallen onder een duurdere prijsklasse maar ze zijn dit meer dan waard! De stoffen behouden hun kleuren op een perfecte manier, zelfs na vele wasbeurten. De vorm wordt behouden en de stof blijft sterk. De stoffen bevatten alsook het eco label 'Oekotex', dat uiteraard voor een pluspunt zorgt.De harlekijnstof is perfect verwerkbaar met de bijbehorende French Terry. Een heel zacht duo! Onderstaand setje, bestaande uit rok met sweater, zijn prachtig door de wederkerende harlekijnstof. Deze set is te koop in mijn webshop.


De smileystof heb ik zelf nog niet verwerkt. Deze staat zeker op mijn to-do list! Deze stof ziet er prachtig uit en foto's hiervan spreken boekdelen. In de webshop is er ook een bijpassende boordstof verkrijgbaar!


Bij aankoop van een pakketje stof of indien je een setje laat maken, krijg je deze strijkapplicaties cadeau! Meer info is te vinden in de desbetreffende shop!Voor diegene die er niet genoeg van kunnen krijgen, deze strijkapplicaties zijn veel groter! Ook te verkrijgen bij aankoop van een pakket. Zie webshop voor meer info.Deze kanjer van formaat, krijg je bij aankoop van een pakket, meer info vind je in de webshop.

Vandaag een korte blog met heel veel foto informatie. Bij twijfel, aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen!


Veel liefs op deze druilerige dag,

Leslie
29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page