top of page

Mijn eerste blogpost! (nuttige informatie)

Bijgewerkt op: 4 sep. 2020

Hoewel ik geen schrijfster ben, ga ik jullie toch wekelijks verwennen met een korte blogpost. Deze zal gaan over nieuwe gepersonaliseerde creaties, zelfgemaakte kleding, stoffen, maar ook zal ik jullie tips geven i.v.m. het verwerken van bepaalde stoffen, hoe ik tot gepersonaliseerde creaties kom, ... Kortom, tips en tricks, bij sommige al jaren gekend, bij anderen nieuw. Hebben jullie zelf tips die jullie willen delen? Stuur ze me gerust door, dan verwerk ik deze in één van de volgende blogs.Indien jullie al gaan rondneuzen zijn in mijn shop, zullen jullie zien dat ik een al een aardig aanbod ter beschikking heb voor jullie (wordt wekelijks aangevuld), al dan niet op bestelling. Ik heb deze zomer de tijd genomen om groothandels te zoeken, die overeenkomen met mijn wensen, zodat ik jullie een leuke prijs kan geven. Degenen die me reeds kennen van Facebook, weten dat mijn collega Peggy De Jaeger (@sewaliscious) en ik er alles aan doen, om onze prijzen zo laag mogelijk te zetten. Dit neemt enorm veel werk en tijd in beslag, maar voor jullie is dit het waard!Wie een snijplotter heeft en zelf graag creatief aan de slag gaat, kan vanalles bij mij bestellen. Ik heb nog niet alles in mijn shop staan, maar dat kan je altijd navragen via een berichtje. Ook wie zelf kleding maakt, kan hier voor stoffen en fournituren terecht.Hebben jullie opmerkingen/vragen, stuur ze gerust door, dan help ik je graag verder!Bedankt om helemaal tot het einde te lezen en nog een fijne dag!


Liefs,

Leslie

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page