Smile like an elephant!


hier zie je een volledige out fit waar het artikel over gaat, een mooi blond meisje draag een kleedje met wijde rok in de spons met de olifant print, eronder draagt ze een tshirt en legging in petrol kleur
Smile like an elephant

Wat was ik blij toen ook dit stofje beschikbaar was in de collectie van About Blue onder leiding van Lotte Martens. Een zachte spons in een mooie roestkleur met zwart getekende olifanten.


spons trainers broekje voor de allerkleinsten

Mijn eerste gedacht was, oei een spons ken ik precies enkel van de bewuste trainer broekjes van de allerkleinsten onder ons.

Ik vroeg aan Lies Claeys of ze het zag zitten om een originele set te maken van dit prachtige stofje. Ze ging natuurlijk meteen akkoord. Ze begon in haar patronen te zoeken naar een modelletje dat past bij haar dochter, maar ook wou ze dat de "zwier" in de rok perfect was.


het meisje met de rok aan het draaien zodat de "zwier" heel goed te zien is

close up van de perfecte combinatie

Ze vond dit modelletje perfect passend bij haar dochtertje. Perfect te combineren met de uni French Terry eveneens van About Blue. Ze maakte er een t-shirt met lange mouwen en een legging bij, de ideale herfst outfit!