top of page

Twinnen !

Wat is er leuker dan samen met je dochtertje hetzelfde kleedje te dragen?

Daar gaat niets boven.

Toen ik dit stofje binnenkreeg, was ik direct verkocht, smelt smelt smelt ...


Rood bordeaux stofje met gekleurde vogeltjes op een bloesemtak.n bloesem
Prachtige stof

Ik begon na te denken welk modelletje ik zou maken, niet te veel fantasie, want het stofje is al supermooi van zichzelf. Toen zag ik een leuk kleedje, gewoon recht model, dat past bij iedere persoon, enkel een accent boven de borst.


De  stof is al prachtig, dus enkel met een leuk detail aan de hals gewerkt
Detal van hals

Natuurlijk wou ik er meteen aan beginnen, maar het was zo warm, net met de zoveelste hittegolf. De stof is een dikkere jersey, dus niet echt een zomerstofje. Maar hoe zeggen ze dat ook al weer? Als het in u kopke zit, zit het nergens anders? Tjah, typisch vrouwen heb ik mij laten wijsmaken.


Dit kleedje was snel klaar, want voor ik het wist, kon ik mijn label achteraan instikken.
Snel klaar

Het maken van het kleedje viel heel goed mee, ging tamelijk snel vooruit en zonder het te beseffen, was ik mijn labeltje aan het instikken !


Na het naaien zag ik dat je de mouw even goed beetje kan op rollen
Afgewerkt kleedje

Toen ik het op de pop zette, was het meteen al een WAW gevoel. Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik draag in mijn kleedjes graag een ceintuurtje, deze laat ik altijd los, zodat de klanten kunnen kiezen of ze het al dan niet dragen.

Ik dacht, oh, dat zou leuk zijn om zo een mini kleedje te maken en ik had toch stof genoeg.

Dus zo gezegd zo gedaan en ook dat rolde snel van onder mijn machine. Hiervoor heb ik ook een simpel modelletje genomen, de hals beetje aangepast en hop hop klaar was het.


De afgewerkte kleedjes staan perfect bij elkaar.
Twinnen kan beginnen

Zo blij met het "TWINNINGKLEEDJE"


Beide kleedjes vind je terug in mijn shop, wil je andere maatjes? Dan stuur je best een mailtje naar busybeeliz@outlook.com met als onderwerp twinningkleedje.De poncho is zelfgehaakt en past er perfect bij, kan ook voor het meisje nog gemaakt worden.

De antracietgrijze poncho is één maat en vindt je ook terug in mijn webshop. Deze kan je ook laten maken in andere kleuren.


Heb je interesse in één van de kleedjes, maar is het je maat niet, stuur dan gerust een berichtje, ik kan er nog maken, wees er snel bij, want OP=OP, ik doe niet mee aan massaproductie.

De poncho kan altijd gehaakt worden, wel rekening houdende met de langere levertermijn.


Er zijn nog nieuwe stofjes toegevoegd aan de webshop, nog leuke hebbedingetjes, snuister gerust nog eens rond in mijn shop en vooral GENIET van jullie zondag!


Liefs,

Leslie18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page